Mandskabsudlejning tilbydes af professionelle fagfolk 

​Har du sommetider brug for en ekstra hånd? Så stiller vi gerne professionelle fagfolk klar til at hjælpe dig. Hos Sv-Work tilbyder vi mandskabsudlejning inden for entreprenørbranchen. Vi står til rådighed hos alle virksomheder i og omkring Vemmelev, Slagelse, Sorø, Korsør og resten af Sjælland.

Vi er en kompetent entreprenør, der har stor erfaring i branchen. Derfor kan vi løse mange opgaver inden for faget, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for ekstra hjælp. Nogle af vores kernekompetencer er:

  • ​Maskinføre
  • ​Maskinkørsel
  • ​Landbrugskørsel
  • ​Landbrugsmaskinkørsel

Benyt mandskabsudlejning ved travle tider

Mandskabsudlejning er en fordel for dig ved travle tider, hvor du ikke selv har tilstrækkelig med arbejdskraft. Det kan eksempelvis være i forbindelse med højtider, eller hvis en kollega rammes af længerevarende sygdom.

I sådanne situationer står vi klar til at tilbyde hjælp lige dér, hvor du har brug for det. Vi hjælper hos både store og små firmaer, hvor vi kan varetage alle opgaver.

Benytter du dig af udlejning af mandskab, sørger vi for at sammensætte et team, der passer lige til dine behov og forventninger. Vi er naturligvis altid imødekommende, og vi sætter os grundigt ind i firmaets opgaver helt fra start. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at vi hurtigt bliver en del af det naturlige flow i virksomheden.

Kontakt os for nærmere information

Vi tilbyder mandskabsudlejning af professionelle fagfolk i entreprenørbranchen til en god pris. Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere.

Vi kan kontaktes på telefon 26 75 06 05 eller på mail kontakt@sv-work.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os lige her!​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Sv-Work

CVR: 39892804​

Kontakt

Telefon: 26 75 06 05

E-mail: kontakt@sv-work.dk