​Professionel brolægger med brede kompetencer

​Drømmer du om at få anlagt en ny terrasse? Så står vi hos Sv-Work klar til at hjælpe med professionel brolægning. Vi har stor erfaring som brolægger, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver. Vi kommer mest i Vemmelev, Slagelse, Sorø og Korsør, men kører også gerne uden for disse områder.

Vi er en brolægger med stor erfaring i branchen, hvilket har givet os brede kompetencer. Derfor kan vi løse mange former for flisebelægning alt efter dine ønsker. Vi tilbyder ligeledes professionel rådgivning, så du kan finde den bedste løsning efter dine behov.

Hvad koster brolægning?

Hvad enten du drømmer om en ny terrasse, en indkørsel eller en tredje form for brolægning, så står vi altså klar med professionel hjælp. Vi garanterer høj kvalitet, selvom vores priser er lave. Hos os er både private og erhvervskunder velkomne, så du bør ikke holde dig tilbage med at spørge efter hjælp.

Udover at være en billig brolægger, overholder vi naturligvis altid vores aftaler både i form af budget og tidsplan. Ved hver opgave gør vi vores bedste for at imødekomme kundens ønsker, hvilket sikrer os, at du bliver tilfreds med resultatet.

Ring til vores brolægger for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores brolæggere kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar med professionelle løsninger af høj kvalitet.

Ring til os på telefon 26 75 06 05, eller skriv en mail til kontakt@sv-work.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.​

Kontakt os lige her!​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Sv-Work

CVR: 39892804​

Kontakt

Telefon: 26 75 06 05

E-mail: kontakt@sv-work.dk